Promnight

Jag är minsann inte den som spottar i glaset, här kommer lite mysiga balbilder:












Bra bal, bra människor.
Tredje bilden betyder så mycket för mig, för alla mina favoriter är med.
Sofia, Lina, Erika, Emma, jag, Elli, Kakan, Julia,
Ni är guld värda



Bra helg, bra man




Puss på en bra helg

Bal

Emma är tillbaka! Igen.. Det visade sig vara ganska svårt att skriva i bloggen en gång i veckan ändå. Jag vet inte varför faktiskt! Jag är en lat kvinna!

Igår var det bal ialla fall. Jättemysigt och man träffade på några gamla ansikten man inte sett på ett tag. Maten var god och musiken var väl kanske inte så bra tyvärr.
Efter balen åkte vi alla till Udden men det var väl kanske inte helkul, trots allt folk är det sällan så kul där. Jag hängde på Malin hem vid halv ett och sov där. Idag har vi legat ute hela dagen i solen och pratat och ätit kort och skrattat! Jag har saknat henne väldigt mycket.

Nu ska jag tvätta bort fuktmasken make up-artisten rådde mig att använda efter igår! Pyss på rompan!

P.S. Jag antar att Hanna kommer lägga upp bilder från balen så jag hoppar det!

Plugg och chai

Superbloggaren på g!

Nu sitter jag med en varm mysig lattekopp, och mitt underbara svenska arbete framför datorn och pluggar. Jag är nog ganska nöjd med det jag har gjort, men endå är jag orolig för att inte få MVG i svenska och SO, som jag verkligen har jobbat för den här terminen. Men det ska nog bli bra!

I eftermiddag har jag varit i täby och tittat på den nya AIDS kollektionen från HM. Det finns en body gjord av Katy Perry som jag ör lite sugen på att köpa och dansa i. Den kostar 149 kronor, vilket inte alls är speciellt dyrt, men jag får vänta lite, danssesången är ju nästan över. Sen har jag myst med emma, och nu var vi nyss nere i Vallentuna och lånade "Den sista människan" av Mary Shelley, som jag ska försöka läsa tills imorron, good luck Hanna!

Nu sitter pappa och rättar mitt SO arbete, och skrattar. Undrar om detta är ett bra tecken?Puss från superhönan!
/Hanna

Myspys

Hejsan svejsan!
Igår var en otroligt mysig dag. Jag slutade tidigt, och åkte då ner och klippte och slingade håret. märks kanske inte så himla stor skillnad, förutom att jag är helt blond nu. Jag har även fått bort mina äckliga slitna toppar, vilket var skönt. Efter det åkte jag inte til stan och träffade Axelina och Malin, och vi tog först en fika, och myste sen runt i stan.
Jag mår så HIMLA bra med er tjejer, ni gör mig så glad!
Efter åkte jag hem, och sen kom Jesper hit. Vi myste lite, och satte oss sen ute på min balkong med täcken, och bara pratade. Sen, runt halv tio kom vi på att vi ville göra en sockerkaka. Detta resulterade i en massa komplikationer, bland annat hade vi inga ägg, jag råkade glömma ströbrödet, och eftersom vi ville göra en blåbärskaka så hällde vi i blåbär, och då blev smeten lila, hihi. Tillslut blev iallafall kakan riktigt god, och sen runt halv tolv knallade han hem, och jag gick och la mig.

Idag har jag varit emd Erika, och vi tog en promenad och köpte jordgubbar. Eller, nej, vi åkte moppe, hihi.
Supermys, och nu har jag även rensat hallonlandet, good on me :D:D



Älsklingsmalin!







Pussochkram, Hanna

Emma back on track!

Emma is back! Har gett mig själv ett litet löfte, blogga här minst en gång i veckan. Kan väl inte vara så svårt, eller?
Har väl inte sådär supermycket att uppdatera er om kanske. Lyckades fixa PUK-kod på min mobil idag. Ganska jobbigt faktiskt, hittade inte pappret med koden heller, men efter lite om och men så! Det var väl typ det!

JA, HANNA BEBBE! MALTA MALTA MALTA! Snart tre veckor kvar. Tre är en väldigt ynklig siffra! Det är galet! Jag har typ redan börjat packa, haha!

Tänkte vara lite schyrre och bjussa på en bild! Oh så härligt, tycker ni då and I know it!


Beyonce baby!

TJaaabaaaaaz coolingar!
Superloggaren Hanna är tillbaka idag!
SUper taggad, eftersom jag idag ska tillbringa kvällen på en konsär med min lilla Kaka! Vi ska se Beyonce, och jag har verkligen alltid tyckt att det känns så coolt att tänka sig att man befinner sig i samma rum som en superkänd superstjärna. Det är GALET!!!
Emma min vän FYRA FUCKING JÄVLA VECKOR!
MAALTAA

BIlder på mig är inte så vanligt, men eftersom jag är så taggad bjuder jag på den här:

Så här skulle jag se ut om jag var fjårtis

Fysikprov

FYSIK PROVET GICK ÅT HELVETE! :D
Nej, så dåligt gick det inte, men det var inte roligt :)


Nu är jag i skolan och ska straxx ha engelska.
Idag ska jag och Kakan gå åp Beyonce, waaahööööw!

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuck!

Så känner jag inför fysikprovet imorrn. Med vänliga hälsningar Emma

When it was good

Ursäkta, kallar du mig dålig?
Jaja, jag är dålig på att blogga, det kan jag leva med :)

Idag har inte alls varit en rolig dag! Jag fick vä'rldens äckligaste mensvärk under jumpan, och mådde så illa att jag satt och hulkade på toaletten efteråt, och trodde att jag skulle spy :( Det var inte alls roligt!
Så jag stack lite tidigare från engelskan, och la mig i soffn för att kolla på greys och dricka te, asum!

Emmaslemma kära vän, du ör sjuk märker jag! Ta och krya på dig, och akta dej eftersom jag ska komma och våldgästa dig ikväll! På fredag har vi nämligen plojjfoto, och vi ska vara hippies. Emma råkar vara den av mina vönner som har bäst hippiestyle, så nu jevlars :)

Jag har blivit beroende av Kebab. Jag är så sugen på Kebab att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv!


Maltaupdate

6 veckor och 2 dagar kvar tills vi lyfter! Upp upp och iväg på nya äventyr.


Hansa Dansa bäst i världen!

Go kväll! Emma, alias FB2, här. Jag ser nu att sedan mitt förlåt-inlägg skrevs har inte FB1 skrivit något hon heller.. YES, mohaha! Det betyder att jag inte längre är sämst på att blogga här, även om jag kanske inte bloggar varje dag heller. Men nu skriver jag minsann och det är inte illa det!

Igårkväll firade jag och Hanna och våran vän Malin, Valborg tillsammans hemma hos Malin. Det var supermysigt, vi dansade och sjöng och skrek åt spindlar. Hemsk liten rackare! Lite senare på kvällen kom Marcus och Claes förbi och vi pratade och lyssnade på musik.
Idag vet jag att Hanna har haft dansuppvisning och jag vet att den var grymt bra och jag är så väldigt ledsen och ångrar så mycket att jag inte åkte för att titta. Hennes pojkvän har uppdaterat mig om diverse jag behöver veta om showen och hans beskrivning av Hanna när hon dansar var väl lite att hon inte längre var mänslig liksom, mer som en utomjording. Det förvånar mig inte, jag har sett henne dansa lite här och var och jag vet att hon är grymmast i världen! Du ska veta att trots att jag inte såg din uppvisning vet jag att du var grym och jag är mäkta stolt över dig, Hanna min vän.

Nu kommer Malin snart över och vi ska bara mysa, kolla film och mumsa godis. Gott, va? Hare gött alla! Puss!





Hittade inga passande bilder till inlägget så här får ni några kuliga bilder på mig som jag tog när jag firade påsk i Dalarna. Lite skönt random sådär bara!

RSS 2.0