Förlåt

Jag är en såå bad bloggare! Verkligen, FB2 får ta och vakna upp ur sin icke-bloggkoma och börja skriva lite för sjutton gubbar. Men jag har faktiskt en ursäkt, jag har startat en egen blogg så jag har, skäms på mig, fokuserat lite mer på den ett litet tag nu. Men jag ska skärpa mig ändå!
Spana gärna in den by the way! http://ingridemma.blogg.se/  Puss!

Gymnasieintagningar

GYMNASIEINTAGINGARNA HAR KOMMIT
Jag kom in på alla mina val, vilket är gräjjt,

Jag fick 20/20 på dansprovet till Viktor Rydberg, och jag tror knappt att det är sant.
Stockholms bästa gymnasieutbildning för dansare, och jag kom med  :|
Jag fick högsta betyg!
Oj vad jag är lycklig!



I´ll keep you locked in my head, until we meet again

Hejsan hoppsan

Jag har öroninflammation, buhu!
Jag är på gång mot halsfluss, buhu!
Jag får inte dansa, BUHUHUHU!

Sucks to be me

http://www.youtube.com/watch?v=l8wguDssofM

With a broken heart, that still beating

Yaoyaoyao!
FB1 har vaknat ur den koma som kallas för sömn!

Jag kom ju nyss tillbaka från Egypten, brun och glad. Jag blev kankse inte så himla brun, men lite färg fick jag, och det är ju bra. Jag har haft det underbart, sol, bad, trevliga människor, god mat, och mycket avkoppling. Tänkte slänga upp lite bilder nu, men detta är bara ett litet urval, av alla som finns. Se och njut.
Fler bildwer kommer.

SKa just nu till doktorn, eftersom min mor tror att jag håller på att få bihåleinflammation, buhu. Det vore en jävligt dålig tajming, med tanke på att jag ska vara med på nio shower, och dansa totalt 24 danser (MVG i matte??) och det kommer inte bli speiellt kul med en bihåleinflammation hängande i öronen.

Här kommer iallafall bilderna,
Ha det bra, för det tänker jag ha,
Krya på dej Emskel aka FB2<3



Peace out









Update från FB2

Tjenixen!
FB2 uppdaterar: Idag är jag sjuk, det suger! Feber och ont i huvudet, elände!
Men jag är lycklig, tjoho! Bra skit har hänt som tyvärr inte kan nämnas på bloggen... Det skulle vara opassande så jag förblir lite mystisk om den saken!

Grym idé det här med kodnamnen! Du har så finurliga idéer FB1! Pöss


I skolan yao

Hejsan alla glada!

Jag funderar på om jag och emskel skulle skaffa kodnamn? typ att jag heter FB1, och Emskel FB2? Det vore lite tufft, typ som B1 och B2 i bananer i pyjamas.
Jag sitter för närvarande i skolan och försöker lägga en sista hand på mitt engelska arbete om Great Britain. Jag håller precis på att skriva om min älskling Hugh Grant.
(Förlåt Jesper om du läser det här, men tänk på att denne man är 48,  och därför något för gammal för mej, du vet att jag älskar dej, hihi)

Hugh Grant

Hugh Grant is a world famous actor who is born 9 September 1960 in Hammersmith, London. He often does the roll as an insecure and clumsy British man, who still has the charm to catch many women. He's most famous movies are Notting Hill, Love Actually, and Bridget Jones 1 and 2. Hugh grant has been arrested for having sex with a prostitute, and for using drugs.

Jag förlåter dej för dina brott :')


Malta, malta, malta!

Jag har räknat ner lite åt dig, Hanna. 2 månader och sju dagar. Bara så att du vet!

JAG BLIR GALEN AV LÄNGTAN!

Självklart hämtade jag den snyggaste bild jag kunde från Google... 
Är det inte dags snart??


Är hon inte underbar?

Tjong i medaljongen!

Jag har precis läst min finaste väns inlägg precis här nedanför. Är hon inte underbar? Jag får tårar i ögonen av att inse hur mycket jag har betytt för dig, Hanna.
Man förstår aldrig riktigt det där, hur mycket man kan betyda för en person, speciellt under svåra tider. Man ser bara själv hur mycket en annan person kan betyda för mig. Jag blir så glad över att veta att jag har gjort lite skillnad! Jag har hjälpt min bästa vän att hålla hoppet uppe, fortsätta leva, fast än allt verkar hopplöst och det enda svar jag har på varför jag gjort det är att jag älskar dig, Hanna.
Jag skulle stötta dig närsomhelst, varsomhelst, hursomhelst, alltid. Det vet du!

Nu till lite mindre sentimentala saker! Idag flyger ju Hanna till Egypten, den lilla fuskisen och brun kommer hon bli! Så idag har jag försökt pressa lite också. Eftersom det var så himla fint väder när jag vaknade imorse, solen sken och fåglarna kvittrade, typ, så la jag mig i en solstol på altanen. Än så länge har jag väl inte fått nån färg kanske, men jag jobbar på det!
Idag ska jag tvätta och packa, kul va? Men jag åker till Dalarna på onsdag så det måste göras! Sen kanske jag och Malin skulle träffas en liten sväng efter hon kommit hem från Täby.

Nu ska jag laga lite mat, köttbullar i gräddsås på burk! Oh, this glamourous life!
Ha det grymt! 

Maltadrömmar

Hejsan hoppsan!

Jag siutter här och har kollat på scrubs superlänge. Innan lästejag i Taket lyser stjärnorna, fyfan vad jag har gråtit. Hela boken påminner mig så himla mycket om hösten, och allt jag har känt. Som att folk bara skulle vara kompisar med mig för att dom tycker synd om mig.

När jag öndå är inne på höstn, vill jag bara skriva till Emma:
Tack för ditt stöd den här hösten. Många har funnits där för mig, vissa mer än andra, men du har tillsammans med ungefär tre till varit det största stödet. Jag tror att det som skiljer er från mängden av tröstare är att ni aldrig lovadade mig att det skulle gå bra, att min mamma skulle bli frisk. Det är märkligt hur man hoppas allra mest att det ska gå bra, men sen när ngn säger "Hanna, jag lovar dej att hon blir frisk" blir jag istället arg. HUr fan ska ngn kunna veta det?
Så tacktacktack Emma, för att du aldrig lovade mig något annat än ditt stöd. Det har hjälpt mig så himla mycket den här hösten. Jag värderar dig så högt, och jag älskar dej så himl mycket!

Jag är btw sjuk också, KUL! För jag ska inte till Egypten imorron liksom! bajsbajsbjas!
Så idag ska jag fortsätta packa, och sen kanske träffa Kakan en stund på kvällen. Men jag lär behöva lägga mig och sova ganska tidigt, med tanke på när planet går imorron -_-

EMMMAAA VI SKA TILL MALTA OM NÅGRA VECKOR!
Jag måste fan börja räkna ner, haha!

Pussochkram skumbanan, vi ses kanske på stan!

 


Ja, Emma ska ju vara med på ett hörn också...

Jag såg precis att Hanna skrivit ett inlägg där hon berättar lite om sig själv, då är det väl inte mer än rätt att jag gör det också!
Emma... Hon är en knasig liten fjärt på 16 vårar som aldrig tränar fast hon verkligen borde så att hon inte får en liten kula på magen. Hon tycker att det är jättekul att köpa nya kläder och har svårt att hålla i pengar, dock har hon väldigt mycket just nu sen sin födelsedag som hon inte gjort av med! GO EMMA! Emma letar sommarjobb så säg gärna till om ni hittar nåt åt henne. Hon tycker det är roligare än roligast att umgås med sina fantastiska vänner och det ser hon till att göra så ofta hon kan!
Det var lite om Emma, har ni mer info, ring till Efterlyst som sänds onsdagar kl. 21 på tv 3.


Fejkbrunetter?

Hallå i stugorna! Jag och min goda vän har precis skapat en ny blogg med ett underbart namn, tycker ni inte? Fejkbrunetterna, för er som inte förstår det, betyder ju självklart att vi är blondiner men blondinerna.blogg.se hade kanske inte varit ett så passande namn.
Vi hoppas att ni kommer att älska våran blogg och att följa våra blonda liv! P to the U to the S to the S!

I väntan på resa

Hejsan alla glada!

Jag och min käre väninna Emma har beslutat oss för att böja oss för allmänheten och också börja blogga. Jag har väldigt länge varit helt emot det, menmen, vad gör man inte för grupptrycket?

Åker på tisdag till Makadi (Egypten) där jag ska bli brun som en bajskorv. Har packat i princip hela dagen, och funderar på att packa upp och packa om igen bara för att jag kan.

VEM är Hanna?

Hanna
Hanna är en liten hottentott som älskar att dansa. Hon mäter 163 cm över havet, och är blond. Hanna gillar att vara med sina kära kompisar, dansa, titta på teve och fika, och vara med sin älskade pojkvän jesper. Hanna och Emma lärde känna varandra för två år sedan när dom började samma skola. Dom blev fort tajta och började umgås massor. Nu i sommar ska dom till Malta tillsammans vilket kommer bli ooonderbart!

Nu ska Hanna sluta prata om sig själv i tredjeperson och svara på Emmas msn ruta som har blinkat länge.

Have a good one!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0