When its time to live or let die

Det är inte rättvist att du är så snygg. Det är inte rättvist att du är så sexig när du blinkar till mig i korridoren. Det är inte rättvist att du alltid finns i mina tankar. Det är inte rättvist att så fort det händer något roligt vill jag smsa dig. Det är inte rättvist att du alltid får mig så glad. Det är inte rättvist att jag ser dig varje dag och bara vill springa fram och krama dig.  Det är inte rättvist att du är den enda jag kan se mig själv med. Det är inte rättvist hur mycket jag längtar efter dig. Det är inte rättvist att enda sms får hela mig att rysa. Det är inte rättvist att jag själv har gjort att det ska vara såhär. Det är inte rättvist att jag saknar dig varje gång vi inte hörts under dagen.
Det är inte rättvist att jag älskar dig så.
Helvete


Förlåt för allt jag har gjort, jag vet att det är jävligt konstigt, jag tycker det själv. Och jag vet att det egentligen hänger på mig. Jag är så förvirrad, och vet inte vad jag ska göra. Jag önskar att det du och jag har, aldrig kommer försvinna. Jag vill vara med dig, jag måste bara fundera på vad fan jag håller på med.
Förlåt, förlåt, förlåt.



Jag är sexiii

Try JibJab Sendables® eCards today!

 

Jag har en sjuk vän vid namn Johan, han är underbar!


Dance with me

Idag har jag bakat bullar med min mamma, dom blev superfina! Är faktiskt på bättringsvägen nu, febern är borta, så det är kalas. Måste bli frisk till helgen, har dels en lunch med axi malin och therese imorron lördag, och sedan är det födelsedags fest för Kakan, vilket resulterar i middag hemma hos Anton Hedene, och sedan utgång hem till Laura som har fest. Vet dock inte om jag kommer kunna hänga med hem till Laura, med tanke på min sjukdom...
Hur som helst, det blir nog en bra helg, och jag är så himla lycklig eftersom jag igår satt och pratade i telefon med en konfa kompis som jag inte har pratat med på ett år. VI blev väldigt bra kompisar under lägret, vi kunde prata i timmar, och nu ska båda två på ledarutbildning, vilket ska bli helt underbart. Jag har massa saker att se fram emot, herregud! Kakans fest, Ellis födelsedags middag, ledarutbildning, åka till Malung, tjoho!



Poooooss på bullar

Imagine me and you, I do

Jag har vart sjuk i en vecka, jag håller på att förgås.
Jag har så jääävla tråkigt, och jag känner mig så jävla ensam.
Kan ingen komma och krama mig lite?

Say what you want

Jag har varit sjuk i nästan en vecka,
och jag har så grymt tråkigt.
Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv.
Någon får ringa mig. NU!



Congratz yao

Grattis min bästa Kakan!




Herregud

Try JibJab Sendables® eCards today!

Seriöst Jag dör

Nuså

I´ve got soul, but Im not a soldier


RSS 2.0